Jumper Emmen

Hèt voordeligste adres voor al uw diervoeding en dierenbenodigdheden in de regio Emmen. Bij ons vindt u een zeer groot assortiment diervoeding en dierenbenodigdheden. Alles voor uw huisdier en uiteraard tegen vaste lage prijzen! Wij heten u en uw huisdier van harte welkom bij ons in de winkel!

Jumper De diersuper is een winkelformule met meer dan 65 dierenwinkels op het gebied van diervoeding en dierenbenodigdheden. Jumper is dè supermarkt onder de dierenspeciaalzaken. Grote dierenwinkels, ruim assortiment en lage prijzen, maar met de vakkennis van een speciaalzaak!

Jumper Emmen is sinds 4 juni 1999 gevestigd aan de Noordbargerstraat 11, net buiten het centrum van Emmen. De Diersuper is goed bereikbaar voor alle huisdierbezitters en beschikt over een eigen ruime parkeerplaats. De winkel behoort tot één van de eerste winkels van de formule Jumper en is een franchisefiliaal. Het voordeel van een franchische winkel is dat ons team haar eigen indentiteit heeft kunnen behouden en onder leiding staat van een zelfstandig ondernemer. Klantvriendelijkhied en professionaliteit staan hierin voorop! Door gebruik te maken van de formule Jumper kan het team zich volledig focussen op de klant. Door het regelmatig volgen van na- en bijscholingen wordt het team op de hoogte gehouden op de veranderingen in het houden en verzorgen van uw huisdier, daardoor is het team altijd in staat om u te informeren en te adviseren in bij uw keuzes.