Hond

Hondenspeelgoed

De hond is niet meer weg te denken in veel gezinnen. Onze trouwe viervoeter is een onderdeel geworden van het gezin en verdiend het beste! Wanneer u overgaat tot het aanschaffen van een pup en/of oudere hond vindt u bij ons een groot assortiment in hondenvoer, vers vlees, honden snacks, speelgoed, eetbakken en riemen en tuigen. Natuurlijk zijn er ook hondenbenches en verschillende transportmiddelen op voorraad. De winkel heeft het zelfbedienings principe maar u kunt ook gebruik maken van een van onze behulpzame medewerkers.

Honden snacks

Onze snackafdeling voor de hond bevat verschillende meters met overheerlijke snacks. Zo zijn er snacks om heerlijk op te kauwen, snacks om als lekker tussendoortje te geven en snacks om als trainer te gebruiken. Voor honden met verschillende allergieën is er altijd wel een snack voorradig.

Hondenvoer

Goed hondenvoer is belangrijk voor uw hond. Er zijn heel veel verschillende soorten hondenbrokken aanwezig. Ook ligt er in onze diepvriezen verschillende soorten ingevroren Barf (Breeded and raw food). Wat is nu eigenlijk een goed hondenvoer, een voer waar uw hond het goed op doet! Goede verteerbaarheid, beharing, gezond en fit zijn ziet u dan terug in de hond. Helaas zien we steeds vaker dat honden allergieen hebben wat zich uit in problemen van een slechte vachten, veel krabben aan de huid en/of likken aan poten. Ons team van voedseldeskundigen neemt graag de tijd voor u en uw hond om dit soort problemen op te lossen. Kom daarom rustig naar de winkel en laat u goed voorlichten. Neem gerust uw hond mee!