Vogel

Vogel speelgoed

Er zijn verschillende soorten kooivogels. Er zijn echte schreeuwers maar ook prachtige zangvogeltjes. De ene vogel heeft meer ruimte nodig als de andere. Daarvoor zijn er verschillende kooien op de markt. Voordat u een vogel aanschaft, is het erg belangrijk om te weten hoeveel aandacht de vogel nodig heeft en of hij past in jouw leefsituatie.

Vogel kooien

Er zijn vogelkooien in diverse modellen en maten. Zo zijn er ronde en rechthoekige modellen. Elke vogelkooi is niet automatisch geschikt voor elke vogel. Soms is het beter om één vogel te houden vanwege zijn zangprestatie of het vechten met andere vogels.

Vogelvoer en speelgoed

Jumper Emmen is nog één van de weinige verkooppunten van levende have. Door de strenge wetgeving is de verkoop hiervan moeilijker geworden. Ons team is nog steeds gespecialiseerd in de verkoop hiervan en kan u altijd helpen met de juiste keuze. Op onze vogelafdeling kunt u diverse vogelbenodigheden vinden zoals vogelvoer, vogelkooien en volieres, broedblokken en vogelspeelgoed. Op onze schepafdeling kunt u zelf voordelig uw vogel zaden scheppen! In onze dierenapotheek vind u nog diverse vogelmedicijnen.